Un eveniment unic

V-ați gândit vreodată cum ar fi să trăiți sau să călătoriți pe altă planetă? Cum este viața astronauților? Ce presupune o carieră în domeniul spațial? Care sunt oportunitățile și provocările explorării spațiului cosmic? Universitatea POLITEHNICA din București vă invită să aflați răspunsurile la aceste întrebări de la astronauți NASA și specialiști în domeniu în cadrul celui mai mare eveniment dedicat explorării spațiului cosmic. SpaceFEST se adresează pasionaților de spațiu de toate vârstele și promite o experiență unică pentru toți participanții.

Elevi

Concursuri, ateliere, proiecții, experiențe VR și AR, traiectorii pentru meseriile din viitor, rachete, sateliți, simulatoare de zbor. O incursiune unică în spațiul cosmic.

Studenți și profesori UPB

Proiecte uimitoare în domeniul ingineriei aerospațiale, materiale inteligente, provocări și priorități în cercetare. Meseriile viitorului...în spațiu, dar și pe Pământ.

Companii

Cele mai noi tehnologii, soluții și produse, din toate domeniile. Oportunități și investiții în viitor.

Publicul larg

Activități pentru întreaga familie, tehnologii de ultimă oră, imprimare 3D, degustare de mâncare pentru astronauți, costume spațiale. Împreună, mai aproape de spațiu.