Concursuri pentru elevi

CONCURS DESEN/PICTURĂ CU TEMA ”SPAȚIUL”

ADRESAT ELEVILOR DIN CLASELE 0-IV

Oriunde v-ați afla în România, realizați un desen sau o pictură despre ce înseamnă spațiul pentru voi. Poate fi despre Terra, despre lună, despre planete, despre familia voastră, despre animalul vostru de companie, despre orice – ABSOLUT ORICE vă puteți imagina.

Realizați desenul/pictura pe o coală de hârtie cu dimensiunea A3. Rugați-vă părinții sau frații mai mari să facă o fotografie creației voastre (de sus, cu atenție la umbre) și să o posteze public pe Facebook cu tag la @upb1818 și la @spacefest.upb și link către site-ul evenimentului spacefest.upb.ro și să ne trimită fotografia, însoțită de datele voastre (nume, vârstă, clasă, școală, localitate) și datele de contact ale părintelui (nume și număr de telefon)  pe adresa spacefest@upb.ro.

Toate desenele voastre vor fi expuse în timpul evenimentului SpaceFest (11-13 iunie, Campus UPB) și vor fi totodată postate pe paginile noastre de social media și pe site-ul evenimentului.

În ultima zi a SpaceFest, pe 13 iunie, un juriu format din profesori și studenți de la Universitatea POLITEHNICA din București va desemna câștigătorii premiilor pe care vi le pregătim cu drag. Totodată, vizitatorii vor putea vota desenul preferat, iar sponsorii noștri vă vor pregăti premii surpriză.

Ne puteți trimite desenele voastre până pe 9 iunie 2023. Vă așteptăm la SpaceFest !

Vă dorim inspirație…spațială!

 

Înscrierea copilului în competiție înseamnă acordul părinților asupra promovării lucrărilor pe rețelele de socializare UPB și asupra expunerii lor în cadrul evenimenului POLI SPACE FEST (11- 13 iunie 2023).

Regulamentul concursului este disponibil aici.

Vezi desenele micilor astronauți AICI!

CONCURS VIDEO ”SALTUL MEU URIAȘ”

ADRESAT ELEVILOR DIN CLASELE V-XII

”Un pas mic pentru om, un salt uriaș pentru omenire”, spunea Neil Armstrong la prima aselenizare, în urmă cu 54 de ani.

Un salt uriaș nu trebuie să fie însă doar despre spațiu. Poate fi orice este important pentru voi. Vă doriți să ajungeți inginer ?  Sau poate visați să vedeți toată lumea ? Sau să salvați planeta? Oricare ar fi visul vostru, spuneți-ne despre el și noi îl vom expune pe ecrane uriașe în timpul evenimentului SpaceFEST. Totodată, un juriu format din profesori și studenți de la Universitatea POLITEHNICA din București va desemna câștigătorii unor premii surpriză.

Ce trebuie să faceți ? Realizați un video cu voi în care să răspundeți la întrebarea Care este saltul vostru uriaș ?/ What is your giant leap ?, în română sau în engleză, după cum puteți vedea în video-ul de mai jos, îl postați public pe pagina voastră sau a părinților de Facebook/Instagram/TikTok, cu  tag la @upb1818 și la @spacefest.upb și link către site-ul evenimentului spacefest.upb.ro și ne trimiteți totodată video-ul, însoțit de datele voastre (nume, vârstă, clasă, școală, localitate) și de datele de contact ale părintelui (nume și număr de telefon)  pe adresa spacefest@upb.ro.

Toate filmulețele voastre vor fi rulate în timpul evenimentului SpaceFest (11-13 iunie, Campus UPB) și vor fi totodată postate pe paginile noastre de social media și pe site-ul evenimentului.

Ne puteți trimite video-urile voastre până pe 09 iunie 2023. Vă așteptăm la SpaceFest !

Așteptăm cu nerăbdare să aflăm care sunt visurile voastre și să vă trimitem dorințele către…spațiu !

Înscrierea copilului în competiție înseamnă acordul părinților asupra promovării lucrărilor pe rețelele de socializare UPB și asupra expunerii lor în cadrul evenimenului POLI SPACE FEST (11- 13 iunie 2023).

Regulamentul concursului este disponibil aici.